Tuesday, November 10, 2015

Beauty stuff

Ahojte,mnohé z vás sa ma pýtali na produkty , ktoré celkovo používam a mala som pocit , že to je dosť žiadaná téma. Ako niektoré viete tak o takéto produktíky na pleť,vlasy a telo sa moc nezaujímam. No aj tak vám to rada predstavím. Tak na začiatok vám predstavím akú mám pleť a vlasy. Moja pleť je niečo naozaj zaujímave. Ale myslím si , že pleť mam suchšiu teda hlavne v poslednom čase. Hneď ako prídem zo školy domov, odmalujem sa nech si ju moc nezaťažujem. Na odmalovávanie používam rúžovú BIODERMU Sensibio H2O. Veľmi mi vyhovuje. Má veĺmi veľa upokojujúcich zložiek ,takže vám tvár nerozdráždi. Môžete ju použiť aj na odmalovanie očí ale aj makeupu. Keďže mávam niekedy problém so suchou pleťou hneď ako sa odmaľujem a opláchnem si tvár vodou nanesiem si . NIVEA PRIMER aby som ju mala trošku mastnejšiu. Ak mám náhodou nejakú vyrážku , čo mi veľmi pomáha je TEA TREE z ktorého si dám len trošku na šparatko a nanesiem na vyrážku. Nemožete si toho dávať veľmi veľa kedže sa mi to už pár krát stalo a sa mi z toho začala šúpať tvár. Toto je asi tak všetko ale krémiky s tou NIVEOU na pleť striedam aby som si stále nedávala to isté. Pome asi ku makeupu. Nemaľujem sa veľmi veľa ,takže nečakajte veľké zázraky. Môj makeup routine vyzerá asi takto: Ako prvé si na kruhy pod očami dám tyčinku od BENEFITU- FAKE UP, ktorú veľmi odporúčam . Používam ju ja sestra aj mamina už niekoľko rokov. Rozotrem. Ako ďalšie si dávam krycí od značky NARS .To si zapúdrujem púdrikom značky MAC .Potom si urobím obočie (vid nižšie) ktorú veľmi odporúčam len sa s tým naozaj treba naučiť robiť. Potom si urobím lýčka,nanesiem špiralu a tadáááá. HOTOVO.
Vlasy- No....môj večný problém. Buď seno na hlave alebo seno haha. Nejak extra sa o vlásky nestarám. Umyjem si ich (nefénujem) mám taký krém (RAYWELL- MODE) , ktorý mi odporučila moja kaderníčka , ktorý si dávam každy krát po umytí vlasov ale nie preto aby mi to niečo s nimi urobilo lebo to vobec nepomáha ale preto lebo mi potom mega voňajú. Nechám si ich vysušiť cez noc a potom ráno si ich žehlím čo mi trvá asi tak 20- 25 minút ak ich chcem mať vyžehlené poriadne. A áno. Predtým ako si ich začnem žehliť na nesiem si na vlasy sprej DUSY CARE-2-PHASEN-KUR, ktorý tiež mega voní ale okrem toho by vám mal aj pomáhať na to aby sa vám tie vlásky tým žehlenim tak neničili.






                           













To je asi všetko. Dúfam , že sa vám prísevoček aspoň trošku pačil :) ak by ste mali nejké požiadavky, či nejaky zimny,jesenný alebo dokonca aj letný outfit (letný ak chcete aby som ochorela haha) tak mi kludne napíšte bud sem alebo na ASK.FM a rada to urobím. Prajem pekný zvyšok týždňa.

Vaša Norčiiiii))
btw: ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek

SHARE:

5 comments

  1. Ten tea tree olej jsi koupila v lékárně nebo se dá sehnat i jinde? :)
    www.dendyss.blogspot.cz beauty

    ReplyDelete
  2. dobrý deň
    Získanie legitímna úver bol vždy veľký problém pre ľudí, ktorí sa potrebujú peniaze.
    Ľudí, ktorí potrebujú pôžičku sú viac znepokojení úverové a zabezpečenia.
    Mňa si starosti, ak ste ma kontaktovať teraz vám spokojnosť vašich finančných potrieb, pretože ja som legitímne veriteľa akreditované dom veritelia. My pôžičku úroková sadzba je 4% a
    Ak máte záujem o získanie finančnej pomoci, kontaktujte ma.
    Ďakujem vám za vaše pochopenie.

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig