Sunday, March 23, 2014

Shoes favorites

Peknú nedelu prajem,ako sa máte ? aká nezvyčajná otázka že áno.Tak po pár týždnoch som zase tu a píšem príspevok.Už mi to aj chýbalo haha.Mám toho trošku viac teraz nie kôli škole alebo tak ale vyberám si šaty na plesy.Na jeden idem tento víkend čo teraz bude ale ten nieje až tak dôležitý ako ten ďalší čo idem do Viedne za Adamom.Strašne sa tešíííííííím.No a ide o to že nikde neviem nájsť také šaty ako by som chcela.Teda dneska som si presne ale úplne presne také skúšala ale keď som sa pozrela na cenu hneď som si ich vyzliekla.Nechcete ani vedieť aká bola cena.Viem že tie šaty musia byť čierne.Ako nečakané ale čo je dôležité je to že musia byť dlhé alebo coctail dress neviem či poznáte ale hodím vám sem link :) Strašne by som bola rada ak by ste mi sem dali obrázok teda aspoň link na šaty ,ktoré by sa vám páčili dať si na ples.Strašne rada by som videla aj váš štýl na plesové šaty!. Ale prejdem asi radšej ku príspevku.Moc som nevedela čo by ste chceli vidieť ako další príspevok.Úplne som sa vás zabudla spýtať.Ale rovno mi sem dajte aj návrhy na dalšie príspevky:) No vybrala som si ukázať vám moje najoblúbenejšie topánky ku každým napíšem z akého obchodu ich mám.Krásny zvyšok večera!!!! mám vás rada a ďakujem za sledovanosť.
NIKE- LONDYN
CONVERSE-VIEDEN
VANS-VIEDEN
H&M- BRATISLAVA
ALDO-BRATISLAVA Ktore sa vám najviac páčia ?:)
SHARE:

12 comments

  1. kolik stáli ty šaty o kterých píšeš?:) a jinak bozi boty, ty bile vansy a ty z alda jsou awwwwwww

    ReplyDelete
  2. super prííííspevok norii:):):):)

    ReplyDelete
  3. ja som neni plesovy typ tak so šatami ti neporadim ja mam v skrini jedni čierne s hnedou mašlou cez brucho:)) inak vnukla si mi dobry typ na novy člankok s topankami neni zly napad:))

    ReplyDelete
  4. prajem vela šťastia s výberom šiat, ja som sa s týmto trápila minulý mesiac a aj tak som nenašla presne to čo som chcela :/ :D
    všetky botky sú super, najviac sa mi asi páčia tie z H&Mka , aj ked som ich videla uz asi na 15555864 blogerkach, hh :D aj tie z Alda sú super a Conversky <3 :)

    na mojom blogu prebieha giveaway s kozmetikou GF Ferre, ak máte záujem!!   
    ------------ >>> CHOCOLATE KISS

    ReplyDelete
  5. Mne sa asi najviac páčia šaty v mangu:) (teda z tych lacnejsích :DD) mango dokonca v šatach predbehlo aj moju milovanú Zaru :)) potom určite daj prispevok o plese
    a inak krasne topanky, všetky su super

    ReplyDelete
  6. Nori čím ďalej tím máš lepšie a kvalitnejšie príspevky:) a je super ťa teraz vidieť takú prirodzene šťastnú vážne! S Adamom ste najkrajším párom na slovensku hah :). Obdivujem ťa už len zato ako si sama sebou lebo na tomto svete je tak mál takých ľudí.. Držím palce v živote! :)))

    ReplyDelete
  7. Kolko stoja tie posledne cierne?😛

    ReplyDelete
  8. udělej prosím room tour :-)

    ReplyDelete
  9. krasny prispevok:-)) najviac sa mi páčia tie Nike<3 kolko stáli??
    inač na další príspevok urob morning routime alebo nieco take:-)

    ReplyDelete
  10. Norči tie topánky z potlačou hadej kože mám aj ja :) sú to tie najlepšie topánky aké som doteraz mala!

    ReplyDelete
  11. Najviac mňa zaujaly topánky z H&M-ka.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig