Tuesday, March 03, 2015

Favorites

Ahojte,takže dneska (ako som slúbila) sem hodím pár z mojich favorites,ktoré som ber problémov mohla pofotiť. Je mi ľúto,že nemám ako fotiť oblečenie a viac veci čo som chystala skoršie ale zajtra už idem na vyberanie stehov (asi viac detailov nechcete vedieť). Vo štvrtok a v piatok by som už mala normálne chodiť no uvidím. Ohladom toho čo som sem písala v poslednom príspevku,že sa chystám robiť lepšie fotky tak nebudem na fotkách sama. Bude tam viac zmien aj v štýle ale dúfam,že sa vám to páčiť bude a to aspoň z pohľadu kreativity haha. Nebude už potom moc veľa kozmetiky. Možno by som spravila ešte jeden príspevoček z haircare a tým by som to viac-menej uzavrela. Ale určite ak by vás zaujímalo ako sa stravujem alebo niečo o mojich tréningoch tak veľmi rada. No už asi začnem s tým čo som dneska nafotila. Neni toho veľa ale aspoň niečo!! Užívajte prazdniny a keby niečo píšte do komentárov:)




Nikdy som to nejak nepísala ale mám dosť problem z kožou okolo nechtov (mam ju suchú) ale hlavne mám vela záderov a v poslednom čase dvojnásobne. Tento olejíček mi pomohol zatiaľ zo všetkých najviac.Má veľmi príjemnú vôňu a zoženiete ho za pár eur.



Tento sprej používam z toho dôvodu,že mám suché a lámavé vlasy a presne nato to je.Keď som čitala tak pán alebo pani čo to vyrobila napísal/a,že tekutý keratín ,ktorý sa nachádza vo vnútri odstráno aj extrémne poškodenie na povrchu a aj vo vnútri vlasov.
Je to viac olejové ,takže to pred pužitím treba poriadne potrepať. Má to veľmi dobrú vôňu a dala by som tomu tak 8.5 z 10 bodov.




Tento produkt som dostala od maminy a hneď ako som ho dostala som myslela,že to bude nejaký ďalší produkt ,ktorý bol drahší a nič z toho. Úplne som sa mýlila. Toto je jeden z najlepších vecí (kozmetiky) akú som kedy mala. Na čo to vlastne je? Ak máte vyrážky alebo ste po kozmetike a toto si na akne date vysuší sa vám to a v priebehu jedného dňa vám to zmizne. Má to mentolovú vôňu. Určite hodnotenie 10/10!
http://www.feelunique.com/p/Benefit-bright-Boo-Boo-Zap-Solution-for-Problem-Skin-7-4ml

Toto je moja najobľúbenejšia voňavka za posledné obdobie. Možno ste ju už niektoré skúsili a teda môžem povedať,že je fakt sladká. a toto je dôkaz( Z oficiálnej stranky). 10/10!

Láska na prvé zahryznutie
Zvodná vôňa vznášajúca sa vzduchom. Nevedome povedomá. Úplné prepojenie. Nie je možné si ju nevšimnúť, nieto ju ignorovať. Ako uhryznutie lásky. Pulz sa zrýchľuje. Je to jednoducho žiadostivosť, jednoducho túžba, jednoducho Cavalli.
Lov začína …





Tento púder mám už po druhý krát. Predtým som mala trošičku inší no aj tento je fakt super. Veľmi dobrý ak máte suchšiu pleť.Vydrží fakt že celý deň a nemáte z neho absolútne podráždenú pokožku alebo neviem ako vám ale mne sa niekedy zo zlého púdru šúpal nos a bolo to strasne vidno. Tento zakrije a nemusíte dávať ani make-up.






Dúfam,že vám nevadí ,že sem dávam fotky z minulého príspevku ale prišlo mi to zbytočné ešte raz fotiť.Táto riasenka neni žiaľ moc lacná ale BRUTÁLNA!!! Je znakčky Yves Saint Laurent ,ktorú možno poznáte aj z počutia.Je to nenormálna mascara.Nelepia sa mihalnice a vie ich spraviť vážne dlhé. No nie každému sadne 11/10.








SHARE:

8 comments

  1. Super Článok Nori:)

    ReplyDelete
  2. Just Cavalli je fakt perfektná vôňa. Mne však nepríde až taká sladká :)

    ReplyDelete
  3. Velmi souhlasím s vonavkou, také ji miluji.

    ReplyDelete
  4. Odkial mas prosim ta ten olej na nechtovu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. *kozicku? A tiez som sa chcela opytat ci ti ten Olej pomáha na to lámanie vlasov. Ja mam tie moje hrozne polámané a rozdvojene ale nechcem sa dat strihať:(

      Delete
    3. Baby ten olejicek kupujem ked idem
      Na manikuru a zistila som ze tato znacka sa neda lahko zohnat ale ak vam to pomoze tak aspon cez internet mozete kupit:)http://www.orlybeauty.com/gels/smartgels/cuticle-oil.html

      Delete
  5. Ten olej by som si mala zohanť aj ja! Tiež mám také problémy, a to už dosť dlho :/

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig