Friday, January 02, 2015

Summer?

Ahojte,tak po nejakom čase som tu.Áno žijem.Dúfam,že máte super prázdniny a mali ste krásne sviatky a Silvester ste oslávili poriadne! Ja som bola na Cube je to štát v Karibskom mori ak by ste náhodou niekto nevedel. Na Cube sme boli vlastne 12 dni z toho sme takmer 3 dni precestovali. Bola som v hlavnom meste Havana,Trinidad,Varadero a taktiež St. Maria kde sme strávili posledné 4 dni s mojou rodinou.Prvých pár dní sme cestovali teda z mesta do mesta a spoznávali "zákutia" tohoto krásneho štátu. Je to veľmi chudobný no krásny štát.Nikde nieje internet ako ste si mohli všimnúť (tí čo ma sledujete na Instagrame),že som nič nepridávala.Je to úplne niečo iné. Ľudia tam jazdia na koňoch a vozoch,staré autá,staré domy no stále to bolo krásne.Vyšlo nám úplne krásne počasie ale viac ako sme tam boli by som to asi nevydržala. Dozvedela som sa plno nových informacií či o revolucii a ako to tam prebiehalo v minulosti.Asi si viete predstaviť ako to tam prebieha teraz keďže tam je socializmus. No myslela som,že by vás možno mohli zaujímať nejaké fotky čo som tam porobila. Ak by ste mali niekedy šancu ísť na Cubu určite sa to oplatí aj keď tam boli docela drsné podmienky. Teda "drsné". Každý hotel nebol podľa predstáv ale keď chcete vidieť a spoznávať treba to prekusnúť. Ak by ste mali nejaké otázky kludne sa pýtajte budem len rada :) Šťastný nový rok vám prajem:)
SHARE:

10 comments

  1. Och ja tak milujem tvoje fotky uplna Tumblr girl <3 krása krása krása

    ReplyDelete
  2. Páni, závidím! Fotky jsou perfektní, úplně z nich sálá ta atmosféra! :)

    ReplyDelete
  3. Úplne krásne fotky, aj článok samozrejme. My ideme s rodinou tiež na Cubu, ale v lete. Akým foťákom prosím ťa fotíš? A prečo ste sa rozhodli ísť na Vianoce do teplej krajiny? Nechýba ti vianočné snoboardovanie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. fotky fotím nikonom :) a dakujem baby tesim sa ze sa vam to paci,a prvy krat sme chceli byt niekde inde tam mamina navrhla cubu tak sme isli,a ci mi snowboardovanie nechyba jasne ze chyba ale snowboardovat este nemozem :)

      Delete
  4. Fotky sú úplne úžasné:-)
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. gosh I miss summer even more now, great pictures! :)
    lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    ReplyDelete
  6. Fotky jsou nádherné a krásně kvalitní, je vidět, že sis to užila :)

    ReplyDelete
  7. Krásne fotky!! https://www.youtube.com/watch?v=MY_QPsU0xZw

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig