Tuesday, August 05, 2014

UK

Ahojte mojkáááá.Tak už sa to všetko nahromadilo tak,aby som mohla dať väčší príspevok.Už som v Anglicku posledný týždeň a bude mi to tu chýbať:( Ale tak začnem asi od začiatku.Tak prvý týždeň bol úplne TOP. Zoznámila som sa s top ľudmi.No bohužial som prišla tak nanič,že všetci čo som sa zoznámila odišli v ten týždeň teda víkend.Ale nie úplne všetci a zoznámila som sa s viacerimi ľudmi.Keď som sem prichádzala som si myslela, že celá škola bude zas prepchatá talianmi a španielmi no trošku som sa zmýlila.Všade švajčiari a ľudia z Korei.Nestretla som tu ani jedného čecha ani slováka.Teda jeden švajčiar vedel trošku po česky lebo jeho mamina je švajčiarka ale to je asi jedno :D Ďalej,prvý týždeň bol premňa veľmi zaujímavý...Musela som sa držať aby som nevykúpila všetky obchody do jedného. Iba som nevynne pozerala na to všetko oblečenie,ktoré som si nemohla kúpiť.Ale aj tak som si ponakupovala nejaké tie tričká..však to by nebola Norčiiiii.Ďalej,pýtali ste sa ma,že ako vyzerá moj obýčajný deň v Anglicku tak asi tak ,že ráno vstanem okolo 7.00 lebo o 7:30 mám raňajky.Potom za nachystám teda lepšie povedané dochystám a idem na autobus ktorý mi ide rovno do centra zoberem kávu a idem do školy.V škole som tak do 13:00 skočím-e na obed a keďže nemám afternoon classes tak buď čakám na kamarátov alebo si ideme niekam sadnúť do parku alebo tak (tí čo nemáme afternoon lessons) Potom sa všetci stretneme a ideme si sadnúť na pláž alebo sa ideme prejsť po centre. Potom ideme všetci domov a 21:00 sa stretávame pred školou a tam vždy niečo vymyslíme.Ale je to dosť na nič keď nemáte 18 pretože do clubov alebo barov sa nedostanete.Teším sa, keď sem pôjdem snáď budúci rok a moja host mother mi povedala , že budem " wild child" haha. Tak ďakujem. No a dnes som prišla z Lodnýna.V nedeľu som odišla pozrieť sestru a vlastne v pondelok a kúsok z dnešku som nebola v škole.Čo mi vvlastne ani tak necýbalo haha.So sestrou sme boli popozerať obchody pokupovať nejaké oblečenie v H&M-ku(pripomínam, že v najväcšom) takže si nás viete predstaviť.Ale bolo faktttt dobre a som rada,že som ju po dlhom čase videla a sme sa smiali lebo sa uvidíme v nedeľu ale pre istotu v Bratislave lebo aj ona aj ja priletíme v ten istý deň. Takže to je asi tak v rýchlosti ako trávim Brighton a dám sem aj pár fotiek aby ste videli ako to tu vyzerá:) Pekný zvyšok dňa prajem.Mám vás rada.
SHARE:

9 comments

  1. super fotky!:-) ta na té lavičce s těma sochama je úžasná:-D Taky někdy chci jet do Anglie:-) super článek, moc mě bavil:-) Zvu tě na novou Giveaway u mě na blogu www.passengersmaniac.blogspot.cz :-)

    ReplyDelete
  2. Krásne fotky :) užívaj <3

    ReplyDelete
  3. Norča ?? prosím aký máš snapchat ( ako sa tam voláš !

    ReplyDelete
  4. Právě teď žiješ můj sen, v Brightonu jsem byla za svůj život maximálně 10 hodin, ale stejně si troufám říct že je to tam boží. Budeš psát i podrobnější článek (přes jakou cestovku jsi jela atd.? moc by mě to zajímalo.) děkuju a užívej!:))

    ReplyDelete
  5. Skvělé fotky :) Dýchá z nich skvělá atmosféra

    ReplyDelete
  6. Ahoj Nori, chystám sa do Brigtonu prvýkrát a chcela by som sa ťa popýtať, či odporúčaš a tak a zároveň aké sú tam obchody? Vôbec nemám prehľad:( ďakujem..:)

    ReplyDelete
  7. Byla jsme taky v Brigtnu, v jaké si byla škole?:) EF či? Já jsem měla školu v Ovingdeanu a národností tam bylo hrozně moc askoro žádní Korejci či Japonci,..

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig