Sunday, July 06, 2014

News

AHojte lásky krásky ako sa mi máte ?:) Najviac dlho som sem nepridávala príspevok a už mi to začínalo vadiť.Najprv to bolo všetko kvôli škole. Mala som toho strašne,strašne veľa. Musela som si rušiť tréningy a jediné, čo som robila bolo, že som prišla domov a učila sa. Potom ku koncu som bola na dva dni v Londýne,navštíviť sestru. Bolo super,pokupovala som si pár vecí. Keďže teraz momentálne niesom doma ,tak fotky z Londýna dám tak v utorok.CHcela by som sa vrátiť do "starých kolají". Pridávať príspevok aspoň jeden krát do týždna.Len by ma zaujímalo, čo by ste chceli vidieť. Či by ste chceli radšej vidieť nejaké beuty veci alebo radšej fashion teda módu. No ako som už spomenula tak som momentálne v Chorvátsku kúsok od Vodíc alebo Zadaru. Je tu úplne super.SOm tu s mojou kamarátkou a rodičmi. Sestra bohužiaľ nemohla prísť ,pretože musí pracovať v Londýne ale príde 11.júla. To je fakt super,pretože ja odchádzam do Brightonu 20.júla a som tam do 10. augusta. Teším sa,lebo by som chcela postovať veci ako minulý rok z Bristolu (to asi viete tie čo ma dlhšie sledujete) len problém bol ten, že som si zabudla foťák a boli to docela nekvalitné fotky:/ Tak snááááááď ho teraz nezabudnem. Tak ako som už napísala bola by som rada ak by ste mi sem hodili nejaké témy, ktoré by ste radi videli a prajem vám pekný zvyšok (zatiaľ) prázdnin. Budem sa snažiť čo najbližšie dať príspevok z Anglicka.:)
SHARE:

11 comments

  1. Fotky sú vydarené tá tretia odspodu je vážne super. :DD Potešilo by ma keby si sem niekedy pridala článok s módou. To by bolo úžasné :))

    Ináč, pozývam ťa na moju prvú Giveaway, kde môžeš získať skvelé ceny. :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/2014/07/first-new-yorker-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dalsi prispevok urob o tom co som ti pisala aj na ask,ze drahsie znacky ake mas ake mas nato nazor:)

    ReplyDelete
  3. Krásny príspevok!!! teším sa na fotky z Brightonu <33
    Pekné prázdniny :))

    ReplyDelete
  4. odkiaľ tie biele šaty ak smiem vedieť?:)

    ReplyDelete
  5. pekny prispevok :) nabuduce by si mohla spraviť night routine

    ReplyDelete
  6. máš strašne super fotky!! aj na IG!! škoda že ich nepridávaš viac :/ :) podľa mňa by si mohla dať aplikácie v mobile alebo také niečo :) Určite by som sa viac potešila videám a také kľúčové veci by si dávala na blog. Máš veľmi príjemný hlas, radosť počúvať haha:))

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky, moc vám to na nich sluší, vypadáte krásně a musí tam být překrásně, užívejte si doysta. Jinak super blog!
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Ahoj, je super, že si tak užíváš a taky super, pokud budeš víc přidávat!:D Těším se na nové příspěvky a podle mě, by bylo nejvíc super, kdyby si přidávala jak o módě, tak beauty věci:)

    ReplyDelete
  9. Super, je vidět, že si to opravdu užíváte!

    ReplyDelete
  10. podla mna by bolo super ak by si pridavala aj fashion aj beauty:) aj napr ootw ak by sa ti chcelo urcite by som sa potesila a nielen ja :)

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig