Sunday, February 23, 2014

News

Ahojteeeee, ako sa mi máte ?? strašne dlho som nič nepridávala čo mi je ľúto ale tak ako som dnes sľúbila tak trošku update.Tak začnem asi tým že som v Anglicku. Mnoho z vás to asi nevie nikde som to nepísala.Prišla som za sestrou ktorá tu býva.Dlho sme sa nevideli.Ale tak konečnee snou!!!!!Tak cestu sem som mala v pohode:) prišla som sem kde ma vyhodil autobus z letiska a čakal som na sestru asi pól hodku skoro som odmrzla ale žijem.Utekali sme ku sestre dala som si sprchu a už sme utekali spolu do mesta.Už som si niečo aj kúpila.Teda jednu bundu z H&M ale to vám sem neskoršie hodím.Taktiež som myslela aj nato aby som sem dala nejaké tie fotky aby som to tu nemala len tak na lačno.Dnes aj včera sme toho dosť veľa pofotili.Aj outfit z dnešku.Deti ja tu chcem žiť tu je tak úžasne!!!!!!!!Strašne by som si priala stretnúť nejakú blogerku alebo nejakého vlogera tuuu ale môžems snívať a vy somnou!! okej tak asi pome ku fotečkáááám dúfam že sa vam budú páčiť.




SHARE:

15 comments

  1. kde presne v anglicku? ?:))

    ReplyDelete
  2. chtela bys si bydlet radsi v londyne nebo new yorku? :D

    ReplyDelete
  3. Jeej tak výletík Ti závidím! Na bundičku sa teším !! :) Už aj ja sa musím dostať do toho Londýna, len počkať na fajnové ceny letenky :)) Erika's Life

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem tak to si aj ty potom poriadne uži!!:)

      Delete
  4. Aj ja pôjdem teraz cez leto do londyna 😍 keby som mala šťastie a ty by si tam náhodou bola, a streta by som ta, tak by som ta urcite oslovila :).. Pekne fotky, uzi si to tam :)))

    ReplyDelete
  5. Uži si to tam :) inak tie outfity sú super,najmä ten čierny :)

    ReplyDelete
  6. krásne fotky,Norii !
    užívaj <3

    ReplyDelete
  7. Norčii? Můžu se zeptat kde jsi dělala tenhle template? :O:D Nemůžu ho nikde najít a hrozně se mi líbí :X:)

    ReplyDelete
  8. Ahoj, tak teraz by som si veľmi rada urobila výlet do Londýna... muselo tam byť fantasticky! Outfity sú nádherné a veľmi ti to pristane :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  9. Nemám slo :-) krásná jsi!:-) Chtěla jsem se zeptat nechceš udělat článek o Londýně? Kam se kouknout kde se nejlíp nakupuje? Jedu tam v září a ráda bych věděla co stojí za to vidět :-)

    ReplyDelete
  10. Ahoj Norci, jak je to v londýně s metrem/autobusy a kolik stojí jízdenka třeba jen na den, chystám se do londýna za měsíc na jednodenní výlet a chci jezdit autobusem abych se neuchodila k smrti :D a kde se jízdenky kupují, budu moc ráda když poradíš :-) jinak super blog, užívej v anglii:-)

    ReplyDelete
  11. uzivaj si Londyyyn <3 strasne tam chcem ist

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig