Wednesday, November 27, 2013

Hair History.

Ahojte všetci.Na dnes som si prichystala príspevok o mojich vlasoch.Teda historii mojich vlasov.Zdalo sa mi že by vás to mohlo zaujímať pretožesom mala nekonečne veľa účesov.Mala som úplne krátke vlasy,dlhé,polodlhé,polokrátke.Myslím si,že všetky druhy vlasov.Vždy som chcela mať úplne krátke vlasyy "na ježka" no potom som z toho nejak pomaly vyrastala ale nikdy som nemohla pretože som tancovala a musela som mať dlhé vlasy.Ale som šťastná že som niečo take neurobila.Pretože kebyže sa pozrem na staré fotky a videla na mne take vlasocky asi by som sa rozplakala.haha.Som rada že stále sledujete moj blog velmi ma to teší!:)
Tak na tejto fotke možete vidieť že už od malička som mala strašne kučeravé vlasy.Až do teraz mám.Len si ich žehlím ale keďže mi už narástli nechávam si ich aj prirodzené ale je to nepraktické.
Tu som mohla mať tak 6 rokov.Mala som kratučké vlásky.Ani neviem prečo som sa dala ostrihať pretože som vždy chcela mať dlhé vlasy.
Prosím si späť tieto vlasy.Nemala som ich úplne dlhé ale bohužial nemám fotku ale predtým som ich mala o dosť dlhšie ako na tejto fotke.Tu som bola múdre dievča a nechala som si ich narásť no potom ....
Som spravila toto.Na tento typ vlasov soms a dávala viac rokov strihať.Bola som docela sťastná so svojimi vlasami.Ale pomaly mi to už začalo rásť a narástlo mi to tak asi ako to mám teraz.Ale bola som "swagerka" a dala som sa tak ostrihať.
Nebolo to niečo najhoršie ale neskutočne nepraktické.Ale strašne.Ani do copu,stále som si to musela žehliť a nemám ponatia prečo som to spravila.Ok.Ale zas mi to začalo rásť a rozhodla som sa pre úplnú zmenu.
Spravila som toto.Ani si neviete predstaviť ako som to strašne ľutovala.Minimálne 3 dni som stále plakala .Nemohla som si to dať do copu a keď som si dala musela som mať na hlave 20 sponiek.
Vtedy som začala nosiť príčesky.Lebo som to nezvládala.
A teraz to mám takto podobne a čakám kým mi to narastie.:) Bola by som rada ak by ste napísali ktoré vlasy sa vám najviac páčili.:) A taktiež by ma zaujímalo kolko krat ste vy menili vlasy a bolo by som ak by vám to nevadilo ak by ste tu nechali nejaké fotky pretože si ich rada pozrem. Určite napíšte čo by ste chceli v dalsom príspevku.
SHARE:

25 comments

  1. Mas to najlepsie dlhee :)

    ReplyDelete
  2. Podľa mňa ti to pristane na každej fotke ale posledné dve sú BEST <3 <3
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. takto ako to maš teraz to maš najlepšie :) aj tú farbu vlasov maš krásnu

    ReplyDelete
  4. Mě se líbili ty krátké jak jsi měla po ramena,strašně se to k tobě hodí:) já jsem si nechala ostříhat vlasy po ramena v únoru:(

    ReplyDelete
  5. krátke si to mala krásne :3

    ReplyDelete
  6. Nechceš udělat příští příspěvek na nějaký vánoční téma, nebo ty a zima a tak..

    ReplyDelete
  7. Viac ti seknú kratšie vlasy! Vyzeráš tak roztomilo :)

    ReplyDelete
  8. poznám ten pocit keď plačeš pre vlasy:( zažila som to tento rok cez prázdniny:/ úplne hrozné no ja som to mala aspoň trochu dlhšie no a teraz už mám chvalabohu dlhšie vlasy:)
    podľa mňa máš teraz úžasne vlasy <3 :))

    pozývam ťa ku mne na blog -> http://ilovefashion-sima.blogspot.sk/ :)

    ReplyDelete
  9. pridavaš naročky ine prispevky abi si nemusela dať druhu časť videa pretože ti išlo len o zhiadnutia

    ReplyDelete
  10. nič v zlom ale už to dosť dlho trva a stale si nedala tu druhu časť ..rovno povec že nebude a je

    ReplyDelete
  11. najlepšie si mala,keď si mala tie príčesky :) myslím takú dĺžku vlasov :)

    ReplyDelete
  12. Tak ako máš teraz je to najlepšie ! :) A strašne sa mi páčia tie tvoje okuliare, aké to sú ??? :) Lebo by som mala nosiť dioptrické, ale rám pekný nájsť je ťažko...

    ReplyDelete
  13. Keď si mala s príčeskami tie vlasy, tie boli super!:))) Ja som vždy chcela krátke vlasy ale akosi ma to prešlo a som rada že som sa ostrihať nedala ^-^

    http://alexaburdej.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. Tie pricesky boli najlepšie :)) a ako to vlastne funguje? Povedala si kadernikovi nech ti da pričesky, vybrala si si farbu a nafarbil ti potom cele vlasy aj s pričeskami na jednotu farbu?? Prosim odpovedz :)) a nechcem sem moc davat svoju fotku

    ReplyDelete
  15. Aka si bola zlata ked si bola mala :3 samozrejme aj teraz si :)

    ReplyDelete
  16. Mně se líbí tvoje vlasy, jak je máš teď. :)
    A já vyzkoušela už spoustu účesů. Když jsem byla malá vždy jsem měla vlasy až po prdel. Teď v létě měl dlouhé vlasy každý a já už je nechtěla. Ostřihala jsem si je po ramena a pár dní na to si všichni začali stříhat vlasy:( Teď je mám stejně dlouhé asi jako ty a lituju toho. Už nikdy se neostříhám!:D
    A fakt super článek :)

    ReplyDelete
  17. Líbí se mi tvé vlasy jak si nosila příčesky a hlavně jak to máš teď,to je nejhezčí!:)
    Jinak já jsem si ostříhala vlasy jednou na mikádo a hodně jsem toho po nějaké době litovala takže jsem si vlasy nechala narůst a teď už je mám docela dlouhé a po takové zkušenosti si už asi vlasy nenechám ostříhat nikdy tak moc:D krásný článek a ty fotky z dětství,byla si hrozně roztomilá:)

    ReplyDelete
  18. tak krátke su úplne TOP :3 a veľmi sa ti hodia, no na druhej strane ako hovoríš su nepraktické...také krátke vlasy som mala naposledy keď som mala okolo 8-9 rokov :D odvtedy striedam dlžku od ramien po pás :) a určite je to lepšie lebo sa vlasy dajú upraviť na milión spôsobov no veľmi túžim po krátkych vlasoch aké máš na 3 fotke zdola ale neviem či sa mi budú hodiť :)) s krátkymi si strašne ňuňu :3

    ReplyDelete
  19. myslím si že ted ti to sluší nejvíc :) a jako malá jsi byla strašně roztomilá :33

    ReplyDelete
  20. Tak ako to máš teraz to máš uplne asi najlepšie , ale keď si nosila príčesky tak to vyzeralo tieť super :) Len príčesky tiež nie sú velmi praktické takže. :) A teraz máš aj najlepšiu farbu vlasov , pristane ti a robí ťa aj staršou :)

    ReplyDelete
  21. Nooo mne sa práveže páčili tie krátke vlasy kde máš fotku s iPhonom v šedej mikine. Je to stašne cute a hodí sa ti to!(:

    ReplyDelete
  22. Uzasne mas tie vlaasy čo mas teraz :) ale tebe svedči všetko, takžeee.:) mimochodom, nepridala by si niečo ako "my life", a tam by si dala tvoje fotky, kde si bola, ako sa obliekaš čo mas nove a tak ? :) strašne by ma to zaujimalo :3 ahoj. a dufam ze radu raz vyuzijes!!:)

    ReplyDelete
  23. Strašne sa mi páčia tie úplne krátke na šiestej fotke <3 <3

    ReplyDelete
  24. Ahoj Norči,mne sa stalo niečo podobne ako tebe :) mala som dlhe vlasy ale chytila som vši a mama povedala že mi "trochu" podstrihne. mala som okolo 10 cm menej a velmi som plakala ale už je to rok a mam konečne zas dlhe vlasy :)

    ReplyDelete
  25. líbí se mi ty poslední! :)

    www.pigavo.blogspot.cz

    ReplyDelete

© Nora Jordan | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig